SUND KERAMISK NON-STICK

EN GRØNNERE PANDE

Da vi i 2007 introducerede verden til vores sunde keramiske non-stick pander, ændrede vi måden folk laver mad på. Siden da har vi redefineret non-stick, forfinet vores processer og revolutioneret industrien for køkkengrej. Bliv klogere på hvad vi gør her.

ALTING STARTER MED DEN RIGTIGE PANDE

ULEMPEN VED TRADITIONELLE NON-STICKBELÆGNINGER  

Traditionelle non-stick belægninger fremstilles normalt med PFAS (poly- og perfluoralkylstoffer), som er kemikalier, der gør hverdagens redskaber vand-, fedt- og smudsafvisende. Fordi PFAS nedbrydes meget langsomt, har de fået kaldenavnet “evighedskemikalier”.

Under produktionsprocessen med PFAS ender stofferne i miljøet, i vores fødekæde og til sidst i vores kroppe. Har man en for høj PFAS-koncentration i blodet, har man større risiko for et nedsat immunforsvar og sundhedsproblemer, såsom fedme, hjertekarsygdomme, fertilitetsproblemer og kræft.

DEN FØRSTE OG DEN BEDSTE

THERMOLON™DEN ORIGINALE SUNDE KERAMISKE NON-STICK

Vi ønsker ikke at bidrage til usunde cyklusser, derfor har vi sat os for at ændre på produktionen af pander.

I 2007 introducerede vi verden til Thermolon™, den originale sunde keramiske non-stick belægning som, i stedet for brugen af plast, gør brug af sand.

Thermolon™ er det første alternativ til traditionelle non-stick belægninger, den første plastfrie non-stick belægning og den første non-stick belægning lavet uden PFAS. På mindre end 15 år er vi blevet førende inden for sund non-stick madlavning.

Vi er stolte af de ting, vi ikke putter i vores pander.

SUNDERE MADLAVNING

EN BEDREMÅDE AT LAVE MAD PÅ

Nogle virksomheder gør et stort nummer ud af de få giftstoffer, de ikke bruger. Når vi siger, at andre virksomheder bruger PFAS, taler vi om en hel familie af kemikalier. Disse fire bogstaver repræsenterer en kemisk kategori, så når kun et kemikalie er forbudt, indtager et andet kemikalie som regel dets plads.

Det køkkengrej du bruger, påvirker hvert måltid, du laver. Vi tror på, at der er en bedre måde at lave mad på, og det beviser vores sunde keramiske non-stick belægning. Vores belægning opvarmes hurtigere end traditionelle belægninger og frigiver ikke giftige dampe, hvis den bliver overophedet. Det er derfor, vi siger, at sund madlavning starter med GreenPan.

VI GØR DET

LAVET MEDOMTANKE

Vi er her for det lange løb og har forpligtet os til en bæredygtig praksis. Andre virksomheder kommer og går og skaber billige produkter, på billige fabrikker, med endnu billigere materialer. Mange af disse produkter er skadelige for miljøet. Disse virksomheder producerer på denne måde, kun fordi det er billigere, og tager ikke højde for det miljømæssige perspektiv.

Vi ejer vores egen fabrik og kender vores produkters DNA. Vi laver vores belægning, vi laver vores pander og vi sørger for, at hvert produkt lever op til vores standarder. Vi behøver ikke vente på, at industrien ændrer sig for at gøre noget ved den – vi er forandringen.

AVANCERET DESIGN

KOMPROMISLØSINNOVATION

Vi behøver ikke spørge nogen om, hvad der er i vores pander. Vi har over 150 patenter på teknologiske innovationer, der er designet til at gøre adlavning nemmere og bedre for alle.

Vi ved med sikkerhed, at vores teknologi gør vores pander bedre. Vi har et dedikeret in-house testlaboratorium, der sammenligner vores innovationer med andre produkter på markedet.

Når vi siger, at vi er bedre, er det fordi, vi ved det.

GRØN ER VORES NAVN

BÆREDYGTIGPRAKSIS

Vi arbejder konstant på at leve op til vores navn. Vi bruger genanvendt aluminium i alle vores produkter. Vi har vores eget spildevandsrensningsanlæg. Vores fabrik kører på 30% solenergi. Vi har vundet utallige priser for alt fra vores dedikation til miljøet og vores medarbejdere, men samtidig arbejder vi også hele tiden på at gøre vores sunde produkter endnu bedre.

Vi har 50 medarbejdere dedikeret til kvalitetskontrol, fordi det bedste vi kan gøre for dig og miljøet, er at levere et produkt, der holder.

EN INDUSTRIEL REVOLUTION

FORSKNING& UDVIKLING

Hvorfor har en køkkengrejsvirksomhed et forsknings- og udviklingsteam? Den traditionelle non-stick belægning eksisterede i 50 år, før der dukkede et alternativ op. Det alternativ var os. På under 15 år introducerede vi verden for en ny måde at lave mad på og revolutionerede industrien.

Vores 15 ansatte i forsknings- og udviklingsteamet er dedikerede til at udvikle vores innovationer yderligere. Vi har skabt otte generationer af Thermolon™, som hver er en kulmination på mange års studier og erfaringer. Vores udvikling er drevet af vores ønske om at bevise, at der er en bedre måde at lave mad på.