

Stegning
Stegepander
Alle køkkener bør have en ordentlig stegepande. Vores stegepander er utroligt alsidige og kan bruges til at tilberede alt fra kød eller kartofler til grøntsager eller æg. Ikke underligt, at mange mennesker bruger deres pande næsten hver dag!
TIP: Brug altid pandebeskyttere, når du opbevarer dine stegepander. På den
måde beskadiger du ikke deres non-stick belægning, når du stabler dem oven på
hinanden.

Fiskepander
Er du vild med at stege frisk fisk? Så har du brug for en god fiskepande. Fiskepandens praktiske ovale form sørger for, at varmen fordeles jævnt, så din fisk steges til perfektion!
TIP:
En fiskepande er også ideel til stegning af pølser
eller andre aflange stykker kød som bl.a. spareribs.

Lynstegning & grill
Grillpander
Uanset om du vil have et saftigt stykke kød, grillet fisk eller grillede grøntsager,
så er vores grillpander klar i smagens tjeneste! Grillpandens smedede base
skaber de ikoniske grillstriber, som gør, at retterne eksploderer med smag.
TIP: Brug aldrig olie direkte på din
grillpande. I stedet bør du pensle de fødevarer, som du gerne vil grille, i et
let lag af olie. Kokosolie eller jordnøddeolie er begge et godt valg.

Stuvning
Sauterpande
En sauterpande ligner til forveksling en stegepande - dog med højere sider og et
låg. Det gør sauterpander ideelle til bagning, stegning og ikke mindst stuvning. En sauterpande er perfekt, når du skal tilberede tykke stykker kød, stege, lave risotto, gryderetter eller andre retter, der skal simre i længere tid.
TIP: Brug altid et låg til din sauterpande, så du kan holde den maksimale varme, mens du laver mad. Det giver dig de bedste resultater med mest smag.

Wok
Wokpander er blevet en fast bestanddel af ethvert moderne køkken, og et absolut must for alle, der gerne vil have sprøde grøntsager og enkle retter med en simpel pande.
Lynstegning kræver kun en minimal mængde fedt, og så tager det kun få minutter
at tilberede wokretter. Fordelen er, at alle ingredienser bevarer deres
vitaminer, og aftensmaden er klar på ingen tid. Det kan man kalde win-win!
TIP: Ikke alle olietyper gør sig lige
godt til lynstegning. Kokosolie og jordnøddeolie er et godt valg, fordi de kan
modstå høje temperaturer!

Gryde
Kan du heller ikke lide tunge gryder? Så kommer du til at elske vores gryder. De har
alle de fordele, som du finder ved traditionelle gryder i støbejern, men deres trykstøbte aluminium gør dem op til 50% lettere! Brug dem til alt fra stegning
af kød til tilberedning af gryderetter, karryretter, stuvninger, suppe samt
grøntsager, kartofler, pasta og ris.
TIP: Støbt aluminium opvarmes hurtigt, så
medium varme er tilstrækkeligt for at opnå perfekte resultater.

Madlavning og bagning
Kasserolle
Et perfekt blødkogt æg, hjemmelavede saucer, varm kakao eller cremet grød. Med en kasserolle kan du få alt dette og mere til! En kasserolle er også det perfekte kogegrej, hvis du gerne vil lade små portioner af grøntsager simre eller
opvarme supper og saucer.
TIP: Hvis du vil opnå perfekte resultater,
skal kasserollen maks. fyldes op med tre fjerdedele.

Pandekagepander
Med vores pandekagepande kan du lave smukke, sprøde og gyldne pandekager på ingen tid. Det bliver legende let at vende pandekagerne på grund af pandens keramiske non-stick belægning, og de lave sider som gør, at dine pandekager nemt kan glide fra pande til tallerken.
TIP: Du kan også bruge panden til at lave lækre æggekager og omeletter.
Den rigtige pande til enhver kogeplade
Alle vores gryder og pander har en innovativ Magneto™-induktionsbase med ferromagnetiske partikler. På den måde kan de let fungere med alle typer varmekilder, inklusive induktion.

Den rette diameter
Uanset hvilken type kogeplade du har, skal du altid sørge for, at bunden på din gryde eller pande (også kaldet induktionszonen) har samme diameter som kogepladen, den bruges på.
Eksempel: Hvis en kogeplade er 18 cm i diameter, skal du finde en gryde eller pande med en tilsvarende base på 18 cm (= en induktionszone på 18 cm).
TIP: Bliver din (induktions)kogeplade ikke varm med det samme? Ryk gryden eller panden til en af siderne for at tjekke, om den flugter med magnetfeltet på din kogeplade.
Dobbelttjek altid størrelsen på grydens eller pandens induktionszone, så du ved, at du har fat i den rette.