Stegning
Stegepande
Alle køkkener bør have en ordentlig stegepande. Vores stegepander er utroligt alsidige og kan bruges til at forberede alt fra kød eller kartofler til grøntsager eller æg. Ikke underligt, at mange mennesker bruger deres næsten hver dag!
TIP: Brug altid pandebeskyttere, når du opbevarer dine stegepander. På den måde beskadiger du ikke deres non-stick-belægning, når du stabler dem oven på hinanden.
Fiskepander
Er du vild med at stege frisk fisk? Så har du brug for en god fiskepande. Deres praktiske ovale form sørger for, at varmen fordeles jævnt, så din fisk steges til perfektion!
TIP: En fiskepande er også ideel til stegning af pølser eller andre aflange stykker kød som bl.a. spareribs.
Lynstegning & grill
Grillpande
Uanset, om du vil have et saftigt stykke kød, grillet fisk eller grillede grøntsager, er vores grillpander klar i smagens tjeneste! Deres smedede base skaber de ikoniske grillstriber, som gør, at retterne eksploderer med smag.
TIP: Brug aldrig olie direkte på din grillpande. I stedet bør du pensle de fødevarer, som du gerne vil grille, et let lag af olie. Kokosolie eller jordnøddeolie er begge et godt valg.
Wok
Wokpander er blevet en fast bestanddel af ethvert moderne køkken. De er et absolut must for alle, der gerne vil have sprøde grøntsager og enkle retter med en simpel pande. Lynstegning kræver kun en minimal mængde fedt, og så tager det kun få minutter at tilberede wokretter. Fordelen? Alle ingredienser bevarer deres vitaminer, og aftensmaden er klar på ingen tid. Det kan man kalde win-win!
TIP: Ikke alle olietyper gør sig lige godt til lynstegning. Kokosolie og jordnøddeolie er et godt valg, fordi de kan modstå høje temperaturer!
Stuvning
Sauterpande
En sauterpande ligner til forveksling en stegepande, men den har dog højere sider og et låg. Det gør sauterpander ideelle til bagning, stegning og ikke mindst stuvning. Det er super, når du skal tilberede tykke stykker kød, stege, risotto, gryderetter eller andre retter, der skal simre i længere tid.
TIP: Brug altid et låg til, så du kan holde den maksimale varme, mens du laver mad. Det giver dig de bedste resultater med mest smag.
Gryde
Kan du ikke lide tunge potter? Så kommer du til at elske vores gryder. De har alle de fordele, som du finder ved traditionelle gryder i støbejern, men deres trykstøbte aluminium gør dem op til 50% lettere! Brug dem til alt fra stegning af kød til tilberedning af gryderetter, karryretter, stuvninger, suppe samt grøntsager, kartofler, pasta og ris.
TIP: Støbt aluminium opvarmes hurtigt, så en medium varme er tilstrækkelig for at opnå perfekte resultater.
Madlavning og bagning
Kasserolle
Et perfekt blødkogt æg, hjemmelavede saucer, trøstende varm kakao eller cremet grød. Med en kasserolle kan du få alt dette og mere til! De er også det perfekte kogegrej, hvis du gerne vil lade små portioner af grøntsager simre eller opvarme fx suppe eller sauce.
TIP: Hvis du vil opnå perfekte resultater, skal kasserollen maks. fyldes op til tre fjerdele.
Pandekagepander
Med vores pandekagepande kan du lave smukke, sprøde og gyldne pandekager på ingen tid. Det bliver legende let at vende pandekagerne på grund af pandens keramiske non-stick-belægning, og de lave sider gør, at dine pandekager nemt kan glide fra pande til tallerken.
TIP: Du kan også bruge panden til at lave og vende lækre æggekager og omeletter.
Den rigtige pande til enhver kogeplade
Alle vores gryder og pander har en innovativ Magneto™-induktionsbase med ferromagnetiske partikler. På den måde kan de let fungere med alle typer varmekilde, inklusive induktion. Klik her for at lære mere om forskellige typer kogeplader.
Den rette diameter
Uanset, hvilken type kogeplade du har, skal du altid sørge for, at bunden på din gryde eller pande (også kaldet induktionszonen) har samme diameter som kogepladen, den bruges på.
Eksempel: Hvis en kogeplade er 18 cm i diameter, skal du finde en gryde eller pande med en tilsvarende base på 18 cm (= en induktionszone på 18 cm).
TIP: Bliver din (induktions)kogeplade ikke varm med det samme? Ryk gryden eller panden til en af siderne for at tjekke, om den forbinder med magnetfeltet på din kogeplade.
Dobbelttjek altid størrelsen på en grydes eller pandes induktionszone, så du ved, at du har fat i den rette.