Den originale keramiske non-stick belægning
THERMOLON™
Non-stick uden skadelige stoffer
I 2007 lancerede GreenPan sine første pander med Thermolon™ keramisk non-stick belægning. Den er fremstillet af et sandderivat og er PFAS-fri. Vi producerer vores Thermolon™ non-stick-belægning på vores egen fabrik. Det betyder, at vi ved præcis, hvad der er i vores gryder, pander, bageforme og elektriske køkkenmaskiner, og vi kan garantere, at vores non-stick-belægning er helt fri for PFAS.
Vi bruger forskning, teknisk knowhow og mange års erfaring til løbende at perfektionere vores non-stick-belægning. Vores Thermolon™ anti-klæbende belægning er nu i sin niende generation. Den er endnu bedre og stærkere. Vi har også udviklet Thermolon™ Volt: en non-stick-belægning specielt til elektriske køkkenapparater. Det betyder, at du kan nyde en fantastisk PFAS-fri madlavningsoplevelse, uanset hvad der er på menuen!
Rustfrit stål med uforanderlig skønhed
EVERSHINE™
Misfarvning
Nogle pander i rustfrit stål bliver helt misfarvede efter få ganges brug. Misfarvningen skyldes, at den udsættes for varme.
Smukkere, bedre, fejlfri
Vi mener, at du fortjener en pande, der forbliver smuk. Evershine™ er udviklet til at undgå, at der dannes pletter på din rustfri stålpande. Det er en elektrokemisk overfladebehandling, der påføres ydersiden af gryden, så den bliver ved med at se ud som ny i lang tid.
En smart base til ethvert komfur
MAGNETO™
Baseret på videnskab
Nogle induktionsbunde bliver skæve, fordi de består af to typer metal. De opvarmes med forskellige hastigheder (også kaldet bimetaleffekten). Magneto™ er en tyk bund, hvor ferromagnetiske partikler forstærket med kobber er sprøjtet på bunden af gryden. Da disse partikler er integreret i bunden, er der ingen grund til at bekymre sig om vridning.
Induction technology for every pan
Magneto™ optimises the induction power of every pan. This technology combines excellent induction performance with extra durability. The best of both worlds! Whether you are cooking on gas, induction, or an electric hob, you pan will heat up quickly and evenly. And the results are
perfect!
En tykkere og stærkere base
Smedet base
Risiko for skævvridning
Mange pander er lavet af presset metal, hvor en flad metalplade presses i form af en pande. En pande, der er lavet på denne måde, risikerer at ændre form, når den varmes op. Resultatet er en skæv pande, som ikke er stabil på komfuret.
Lavet superstærkt
Hvis du er på udkig efter en holdbar aluminiumspande, som du kan have glæde af i lang tid fremover, skal du vælge en pande med smedet bund. Denne teknik går ud på at opvarme aluminiummet og slå det i form.
Aluminiumets tykkelse kan justeres i løbet af processen. En smedet bund er derfor tykkere, stærkere og skaber ekstra stabilitet. Resultatet: en pande af høj kvalitet og det bedst mulige kulinariske resultat.
Komfortabel madlavning
Cool-touch håndtag
Komfort frem for alt
Vi har alle prøvet at tage fat i en varm gryde uden at tænke over det. Men bare rolig: Vores cool-touch-håndtag er specielt designet til at give ekstra komfort under madlavningen.
Hold det køligt
Vi har en række teknikker til at undgå, at håndtaget på din pande bliver varmt. Mange af vores kollektioner er designet med en V-formet udskæring, som reducerer varmeoverførslen til håndtaget. Desuden bruger vi bakelit, som opvarmes meget langsommere end rustfrit stål. Det betyder, at du til enhver tid kan tage fat i din pande uden at tænke på, om håndtaget bliver for varmt.
Fast greb, sømløst design
Forsænkede nitter
Robust håndtag
Et nittet håndtag sikrer et fast greb. Ulempen er, at maden kan sætte sig fast omkring de fremspringende nitter. Vi ville have pander med et fast greb og en sømløs inderside.
Sømløs inderside
Vores forsænkede nitter skaber en glat, strømlinet inderside. Takket være den nittede forbindelse sidder håndtaget godt fast på din pande, uden at du skal bekymre dig om mad, der sætter sig fast omkring nitterne.
Hold øje med maden
Glaslåg
At se eller ikke at se?
Du laver mad og vil gerne vide, om maden er ved at være klar, så du løfter låget af gryden. Men nej, maden er ikke kogt endnu, og nu har du mistet al varmen. Det er sket for os alle, og det er irriterende.
Følg tilberedningsprocessen
Det er derfor, vi elsker glaslåg. Du kan lave mad og følge med i tilberedningsprocessen på samme tid, uden at varmen går tabt. Vores hærdede glaslåg er også ovnsikre op til 220 °C, så du kan lave mad, som du vil.