ingredienser
- 6 pølser
- 3 rødløg
- Jordnøddeolie
- 60 g frisk ingefær
- 1,5 chilier
- 3 fed hvidløg
- 3 spsk. sukker
- 1,5 dl rødvinseddike
- 3 laurbærblade
- 1,5 spsk. sennepsfrø
- Stødt spidskommen
- Stødt koriander
- Salt
- Et par kviste timian
- 0,5 hvidkål
- 4 gulerødder
- 1 lille bøtte cremefraiche
- En håndfuld bredbladet persille
forberedelse
Sådan gør du
Relish:
Trin 1
Svits de finthakkede løg og den revne ingefær i en smule olie.
Trin 2
Udkern chilierne og skær dem i små stykker. Tilsættes på stegepanden.
Trin 3
Hak hvidløget fint, og knus det derefter med en kniv for at lave en hvidløgspasta. Tilsættes på stegepanden.
Trin 4
Til sidst tilsættes sukker, rødvinseddike, laurbærblade, sennepsfrø og timiankviste på panden. Smag til med spidskommen, koriander og salt.
Trin 5
Lad det hele simre ved lav temperatur, indtil du har en kompot. Det var det!
Coleslaw:
Trin 1
Riv hvidkål og gulerødder, og bland det sammen i en stor skål.
Trin 2
Rør persillen i cremefraichen, og smag til med salt og peber. Bland cremefraichen sammen med hvidkål og gulerødder.
Pølser:
Trin 1
Start grillen og vent til kullene er hvide.
Trin 2
Når kullene er varme lægger du pølserne på. Hvis du ligger pølserne på indirekte varme er der mindre risiko for at pølserne sprænger.
Trin 3
Vend pølserne ofte, og lad dem blive brune på alle kanter.
Velbekomme!
Tip: Hvis det ikke er grill vejr, bliver pølserne også rigtig lækre hvis de steges på en grillpande.