Marengs med passionsfrugt

Skal du bruge en dessert, som alle helt sikkert kan lide? Så prøv vores dejlige, friske opskrift på marengs med passionsfrugt!
30 min
8 personer

ingredienser

  • 4 passionsfrugter
  • 2 mellemstore æggehvider
  • 125 g sukker

forberedelse

Sådan gør du

Trin 1

Forvarm ovnen til 110 grader. Tag passionsfrugternes frugtkød og frø ud med en ske, og put det på en pande. Varm det op, indtil frugtkødet begynder at koge og tykner en smule. Stil det til afkøling.

Trin 2

Pisk æggehviderne stive, og pisk derefter en skefuld sukker i ad gangen, indtil du har tilsat ca. halvdelen af sukkeret. Vend den anden halvdel sukker i for at færdiggøre din marengs. Lav 6-8 fuglereder af marengs på et stykke bagepapir. Tilsæt en skefuld af passionsfrugtblandingen oven på hver enkelt fuglerede.

Trin 3

Bag dine marengs midt i ovnen i 1-1,25 timer, eller indtil de er tørre. Sluk ovnen, men lad marengsene stå og køle af i den.

Trin 4

Når marengsene er blevet kolde, skal du opbevare dem i en lufttæt beholder indtil servering. De kan holde sig 3-4 dage, hvis de opbevares køligt og tørt.

Vis mere